Cautare

2430 de rezultate pentru "apetrei constantin" (3.16 secunde)
Primele preocupari in domeniul arheologiei subacvatice desfasurate pe litoralul romanesc al Marii Negre au inceput odata cu activitatea de pionerat a comandorului Constantin Scarlat (1935 - 2006), care studiaza si carteaza vestigiile submerse din apele romane.
Colegiul Sfantul Sava (1694-1864) A fost fondat in 1694, la indemnul stolnicului Constantin Cantacuzino, de catre domnitorul Constantin Brancoveanu sub numele de Academia Domneasca de la Sfantul Sava si era dispus initial in cladirile Manastirii Sfantul Sava, astazi Universitatea din Bucuresti.
Constantin Buftea si sotia lui, Lenuta, participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca din curtea MTR.
Constantin Buftea din comuna Itesti, judetul Bacau, prezent cu un stand cu produse la targul din curtea MTR.
In fine, tot Popescu a decis ca il numeste sef la municipiu pe Florian Constantin. ... Ca doar noi, romanii, ne pricepem la sport, politica si femei si, a nu se uita, Florian Constantin este fost rugbist, deci n-are cum sa nu se priceapa si la politica.
Actorul Alexandru Arsinel, care este si director al Teatrului de Revista "Constantin Tanase" din Capitala, sarbatoreste vineri, 4 iunie, implinirea varstei de 71 de ani.
Adriaaan Nastaseeeee presedinte la 28 noiembrie ", astfel a fost prezentat candidatul PSD^PUR la Presedentia Romaniei de Constantin Contac, liderul judetean al partidului de guvernamint. ... Ca si in alte cazuri, atomosfera s-a incalzit cu adevarat dupa discursul lui Constantin Contac.
Atit Constantin Contac, presedintele PSD Botosani, cit si deputatul Costica Macaleti, ex-deputatul Gheorghe Marcu si secretarul general Gheorghe Vizdoaga abia au articulat cite o declaratie.
Dintre cei inscrisi in cursa la Botosani, Razvan Theodorescu si Constantin Hutu, locurile unu si trei la Senat ale Uniunii Nationale PSD^PUR si Dumitru Codreanu, locul doi tot la camera superioara, insa din partea PRM, au fost declarati incompatibili moral pentru a candida.
Magistratul Constantin Doldur, numit in 1998 de Camera Deputatilor ca judecator la Curtea Constitutionala, pentru un mandat de noua ani, a demisionat din functie, informeaza surse parlamentare. Constantin Doldur, fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, a fost numit judecator in 1998, fiind sustinut pentru Curtea Constitutionala de PNL.
Nemultumit ca in imobilul pe care filiala botosaneana il detine in fosta Casa a Casatoriilor se adaposteau zilnic tot felul de persoane, iar in birourile din interior intra cine vroia, presedintele organizatiei judetene, Constantin Contac, a facut un program strict de munca la partid.
Vicepresedintele PNL Mehedinti, Constantin Saceanu, a declarat ca inscrierile in filialele PNL si PD au fost sistate pe o perioada de sase luni, in scopul blocarii intentiilor unor conducatori de institutii descentralizate de a migra spre partidele aflate la guvernare.
Aceasta este singura institutie de importanta din administratia locala care inca este condusa de PSD si, conform unor informatii neoficiale, ar exista un plan de indepartare din post a lui Constantin Contac.
Printre cei care au participat la sedinta s-au numarat Ioan Toma, directorul Directiei Agricole si pentru Dezvoltare Rurala, Mircea Vucovici, inginer sef la Sistemul de Gospodarire a Apelor, Constantin Manolache, inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean, Florin Asaftei, directorul filialei judetene a Societatii Nationale "Imbunatatiri Funciare ", Tamara Ciofu, directorul Directiei de Sanatate Publica, Eugen Arama, directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Corneliu Daniliuc, comisarul sef al Garzii de Mediu, Radu Stroici, inspectorul sef al Inspectoratului Teritorial de Munca.
doreste sa ii scoata de sub controlul presedintelui CJ, Constantin Contac. Lider al PSD Botosani, acesta este adversarul politic numarul unu al Aliantei, iar reprezentantii acesteia par sa fie convinsi ca o buna parte a banilor ajung tot la firmele unde Constantin Contac este actionar.
Radu Mazare adunase pana aseara aproximativ 68% din optiunile constantenilor care au iesit la vot (86.357 voturi), fiind urmat de Victor Manea (PNL), cu 11,5% (14.114 voturi), Dorel Onaca (PD-L)- 11% (13.162 voturi), Catalin Dancu (PNG-CD)- 3%, Eugen Radulescu (PRM)- 1,3%, Constantin Fratila (FD)- 1,3% si Romulus Minca (0,8%).
- Eu inteleg sa fim deposedati in acest joc de minge prin alunecare, dar nu prin "dare la glezna" Constantin Tudor: ... Constantin Nita: ... Constantin Nita:
Senatorii Grupului PSD, in frunte cu liderul de Grup Ilie Sarbu, s-au intalnit miercuri 5 iunie, la Azuga, cu autoritatile locale din judetul Prahova, la initiativa senatorului de Prahova, Georgica Severin si a primarului din Azuga, Constantin Samson.
ßeful statului a semnat Decretul privind acordarea gradului profesional de chestor de politie comisarului-sef Luca Constantin si incetarea raporturilor de serviciu ale acestuia cu Ministerul Administratiei si Internelor, Decretul privind acordarea gradului de general de brigada colonelului Piscociu Constantin din MApN si trecerea acestuia in rezerva cu noul grad, Decretul privind acordarea gradului de general de brigada cu o stea colonelului Ionescu Aurelian-Gheorghe si trecerea acestuia in rezerva cu noul grad.
Constantin Cibu, primarul Brailei, si-a anuntat intentia de a parasi PNL Constantin Cibu a precizat ca nu le este cu nimic dator liberalilor si ca se gandeste serios sa plece la un alt partid sau sa devina independent, satul de neintelegerile tot mai dese din interiorul organizatiei brailene.
google-analytics.com